آی آر هتل

وب سایت معرفی گردشگری آی آر هتل IrHotel

مقالات هتل قصر مشهد

رستوران هتل قصر مشهد

هتل قصر مشهد و رستوران 13 پرطرفدارترین غذا و آشامیدنی موضوعات داغ در رستوران و هتل ناهارخوری برای 2017. توسط باوم + وایتمن پنجشنبه، اکتبر 20 2016 می تواند خشن رفتن برای رستوران ها در سال 2017: راه اندازی مواد غذایی تنها تحویل-؛ سوار شدن شام خانه در خانه های مردم؛ تامین کننده باز کردن رستوران ها خود را، کیت غذا، و غیره تهدید، همه در حال رشد؛ بزرگترین مسئله این است که چگونه کاهش قیمت مواد غذایی در حال صدمه زدن به خط پایین، تغییرات هیجان انگیز در سبزیجات اما قصابان صنعتگر حمله به عقب، صبحانه واژه هارا به صبحانه، بازی با دسر یخ زده،

به علاوه 23 واژه ها میپردازیم. 1. چرا کاهش قیمت محصولات را می کشند رستوران این ضد شهودی است. قیمت عمده فروشی گوشت، مرغ، تخم مرغ و سایر کالاهای ضروری تنزل پیدا کرده است ... به طوری که برای تلفن های موبایل مانند یک چیز خوب، درست است؟ اما رستوران ها، و رستوران های زنجیره ای به طور خاص، بسته شدن است واحد به چپ و راست ... یا در واقع ورشکستگی. یکی از دلایل: سوپر مارکت ها بسیار رقابتی در حال عبور از پس انداز به مشتریان در قالب قیمت های ارزان تر ... حتی اگر حاشیه سود آنها ناچیز در بهترین زمان است. اما رستوران ها، و توسط بزرگ، در حال پیاده روی قیمت به عنوان آنها با افزایش اجاره و دستمزد دست و پنجه نرم، افزایش هزینه های مراقبت های بهداشتی، مرخصی والدین و حکم است. سوپر مارکت ها با به کارگیری نیروی کار به مراتب کمتر به ازای هر دلار از فروش نسبت به رستوران ها ... و مصرف کنندگان، به شدت از شکاف هزینه گسترش بین غذا خوردن و خوردن خانه آگاه بهره مند شوند، رفتار تغییر است. در ماه سپتامبر، یک سبد بازار مواد غذایی سوپر مارکت کاهش بیش از 8٪. اما در مناطق شهری به ویژه، که در آن اجاره دیوانه جویدن به سود، ما شاهد چک ناهار سوراخ کردن $ 8- $ 10 سقف ... به طوری که فاصله ها می تواند هتل قصر مشهد به عنوان گسترده ای به عنوان 10٪ -12٪. به همین دلیل شما کیسه قهوه ای بیشتر در ناهار و شام در خانه را ببینید. بدتر می شود: بیشتر مردم از خانه کار و فروشگاه از خانه ... بنابراین به خارج و در مورد داشتن وعده های غذایی و یا کسب و کار وعده در درایو، از طریق نیست. وزارت کشاورزی ایالات متحده پیش بینی کرده است 10٪ بیشتر در گوشت گاو و خوک در دهه آینده. این همه درد کشاورزان، دامداران و فروشگاه های مواد غذایی چرا که آنها باید کاهش قیمت ادامه ... اما یک قاتل برای رستوران ها است. حتی برو، به زنجیر سریع گاه به گاه در حال حاضر کاهش ترافیک روبرو هستند. خطر بزرگ؟ اگر قیمت مواد غذایی ادامه سقوط ها، رستوران ها خواهد شد مجبور به کاهش قیمت منوی دقیقا به عنوان هزینه های مارپیچی upwards.This تنها در سال جاری بیش از یک زنجیره ده رستوران رفت فصل 11 یا فصل 7 و تعداد زیادی را بر روی لبه هستند. 1A. بیش از حد گرم به شکست است؟ در حالی که بسیاری از رستوران ها تحت استرس هستند، رستوران مجلل-گاه به گاه با تظاهر خوری و عوامل روابط عمومی خوب زندگی می کنند در جهان متناوب ... با دسترسی به ظاهر بی پایان به پول سرمایه گذاری، خطوط به ظاهر بی پایان با وجود بالا (و بالا رفتن) قیمت، و به ظاهر بی پایان ستایش از گردان از وبلاگ نویسان. آنها باز ادامه زیرا آنها ذینفع به خوبی آموزش افراد پردرآمد اقتصاد ما که خود را کمی ... هیچ وام مسکن، بدون پرداخت ماشین، چند مسئولیتهای خانوادگی و ... و با درآمد اختیاری خوب پر برکت. یکی از شگفتی که آیا این رستوران ها بیش از حد گرم به شکست است؟ 2. رستوران ها بدون صندلی. صندلی بدون رستوران در سال 2015 ما با آمازون، گوگل، حال بارگذاری، Postmates، و غیره همه خاراندن برای یک محل در میز شام خود را برجسته "uberization" تحویل مواد غذایی .... برای سال 2017 ما در حال spotlighting "رستوران مجازی" ... راه های مختلف اقتصاد به اشتراک گذاری ما این است که پایان بخشیدن تفکر رستوران سنتی ... اجازه می دهد سیب زمینی نیمکت آمریکا به غوطه ور در شخصی توده بدون نگرانی برای آب و هوا. راه اندازی مستقل و حتی رستوران های زنجیره ای در حال ایجاد "مراکز تحویل" ... آشپزخانه های تجاری در نامتعارف، کم اجاره مکان کارکنان توسط آشپز حرفه ای است. با هیچ صندلی، تنها هدف خود را تحویل غذا کارآمد به خانه های مردم است. آنها رستوران ها کم سرمایه گذاری بدون آشپزخانه و ... و شما را پیدا شرکت به عنوان متنوع در هتل قصر مشهد نان (که فکر می کند یک میلیارد دلار فقط در غذا وجود دارد) ... دیوید چانگ Momofuko با دو مارک تنها تحویل در نیویورک، افرا و آندو ... Munchery، ارائه آماده- وعده های غذایی به حرارت از آشپزخانه مرکزی در سان فرانسیسکو، لس آنجلس، سیاتل و نیویورک و با یک برنامه شرکت های بزرگ برای کارگران دفتر قوز بیش از رایانه های خود را ... و MAVEN اسپاگتی مایکل سفید است teaming با UberEats برای ماکارونی تحویل تنها با نام تجاری به نام در تقاضا. اجلاس سبز در نیویورک است رستوران فانتوم و ... آنلاین و تنها هشت مارک های ساختگی با منوها تخصص، هر کدام با وب سایت خود را، و دو آشپزخانه تغذیه منهتن و بخشی از بروکلین با ثبات است. در همین حال E-راه اندازی در سراسر کشور سوار شبکه های از آشپز خانه برای آماده سازی غذا و ارائه آنها به آشپزخانه افراد دیگر است. بنابراین در اینجا ما صندلی بدون رستوران ها ... آشپز خانه پست منوها و مشتریان خود را با استفاده از برنامه های مختلف به جستجو، سفارش و پرداخت، و پس از آن مواد غذایی است که تحویل داده و یا برداشت. در میان آنها ... یوما در مونترال ... و UMI آشپزخانه با دختر دنی مایر و دنی به عنوان یک فرشته. آن ها تنها نیستند: ChefKiss است امضای سرآشپزها محلی در تمپی و اسکاتسدیل ... هتل قصر مشهد د لندن است

jtemplate.ru - free extensions Joomla
jtemplate.ru - free extensions Joomla
jtemplate.ru - free extensions Joomla